Zaterdag 1 juni 2024 - Dagcursus "Eerst bewegen, dan leren" - locatie Surhuisterveen

Contact

Ik wil meer informatie over:

… wat het INPP programma kan betekenen voor mijn kind

Kijk op onze pagina met alle INPP therapeuten in Nederland. Een INPP therapeut bij jou in de buurt vertelt je graag wat hij of zij voor jou of jouw kind kan betekenen en hoe de INPP methode met het oefenprogramma verder werkt. Je kan altijd contact met onze INPP therapeuten opnemen.

...de INPP cursussen, de INPP boeken of de INPP organisatie

Heb je vragen met betrekking tot een lezing, de 1 dagcursus “Eerst bewegen, dan leren” of de INPP jaaropleiding, de INPP boeken “Eerst bewegen, dan leren” en “Reflexen, leren en gedrag” door Sally Goddard Blythe (directeur van INPP international en schrijver van boeken ove primaire reflexen en reflexintegratie) of de INPP organisatie, dan kan je onderstaand contactformulier invullen.

…Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Wil je liever telefonische contact? Het kantoor van INPP Nederland is bereikbaar op werkdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer: 06 5020 7521. Dit is de telefoon van Jur ten Hoopen principal van INPP Nederland. Je kan ook een Whatsapp sturen.

Contactformulier

INPP Contactformulier

“INPP is geen politieke organisatie. Wij vertegenwoordigen geen politieke, culturele, sociale of religeuze ideologie of persoonlijk visies of standpunten van haar leden of personen die lid van INPP geweest zijn”. Kijkt u ook bij disclaimer

Vul de vragenlijst reflexintegratie in voor jouw kind en neem dan contact op met een INPP therapeut bij jou in de buurt.

Werk je in het onderwijs en ben je benieuwd wat het INPP programma voor jouw leerlingen kan betekenen?

Bezoek dan onze onderwijs website op: https://leerproblemen.eu/

Ben je therapeut of behandelaar voor kinderen/volwassenen en ben je benieuwd hoe jij het INPP programma kan toepassen?

Kijk dan op onze therapeuten website: https://www.inppreflexintegratie.nl/