Zaterdag 1 juni 2024 - Dagcursus "Eerst bewegen, dan leren" - locatie Surhuisterveen

Behandeling

Wij bieden een volledig medicijnvrije behandeling die mensen kan helpen met specifieke leerproblemen en angststoornissen. Om je verder te kunnen helpen, kan je voor jezelf of je kind een vragenlijst aanvragen bij een INPP therapeut. Als aan de hand van de vragenlijst blijkt dat jij of je kind geholpen kan worden, is er de mogelijkheid om een afspraak met een INPP therapeut bij je in de buurt te maken. Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 1 uur.

De therapeut zal de antwoorden op de vragenlijst met je bespreken en aanvullende vragen stellen die van toepassing zijn. Hierdoor kan hij of zij bepalen om een behandeling op te starten. Jij of je kind wordt tenminste op drie primitieve reflexen onderzocht om te kunnen bepalen en of het programma voor jou bedoeld is. Nadat dit gedaan is, bespreekt de therapeut wat de vervolgstappen zullen zijn. De therapeut kan je geen 100% succesgarantie geven. Dit is echter wel een bijzonder goede indicatie wat je zou kunnen verwachten van het INPP programma. Dan kan gezien worden welk effect de oefeningen zullen hebben op jou of je kind.

Als je meer informatie wilt hebben en dit verder in detail met ons wilt bespreken dan kan je ons een bericht sturen via het contactformulier

Vul de vragenlijst reflexintegratie in voor jouw kind en neem dan contact op met een INPP therapeut bij jou in de buurt.

Werk je in het onderwijs en ben je benieuwd wat het INPP programma voor jouw leerlingen kan betekenen?

Bezoek dan onze onderwijs website op: https://leerproblemen.eu/

Ben je therapeut of behandelaar voor kinderen/volwassenen en ben je benieuwd hoe jij het INPP programma kan toepassen?

Kijk dan op onze therapeuten website: https://www.inppreflexintegratie.nl/