PDF Downloads

PDF Downloads

PDF Downloads INPP vakinhoudelijk :

Verschillende onderwerpen over Neuromotor Immaturity NMI, Neuro Ontwikkelingsvertraging NOV, Bewegen, Motoriek, Primaire reflexen, Neuro ontwikkelingstherapie, Neuro Ontwikkelingsachterstand, Optologie, Hoortherapie, Tinnitus, fixatie disperatie, conferentie INPP, Etc.

De verschillende onderwerpen in pdf downloads zijn in het Engels en Duits. Een aantal van de artikelen zijn binnenkort verkrijgbaar in het Nederlands. INPP probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen over de functie en werking van de primitieve reflexen in relatie tot de neurologische ontwikkeling. Dit houdt onder meer in dat we naar de zintuigelijke ontwikkeling kijken (sensorische integratie) en in het bijzonder naar de Asymmetrische en symmetrische bewegingen in het eerste levensjaar (0-12 maanden) en hoe zich daar de ‘grove’ en ‘fijne’ motoriek zich daarbij ontwikkelt.

Veel therapieën zijn geschikt voor kinderen met specifieke leerproblemen, de mate en succes bij een methode hangt meestal af vanaf welk moment in ontwikkeling de therapie kan plaats vinden. Voor zover bekend gaat de INPP methode ver terug naar de meest primitieve (neurologische ontwikkeling) waarbij het ‘systeem’ gereset kan worden op het fundament van neurologische ontwikkeling. INPP kijkt in ontwikkeling vanaf de conceptie van het kind.

Publications INPP:    Publications_+Peter_Blythe_and_SGB_2013


Neuro Ontwikkelingsvertraging NOV en reflex ontwikkeling:     Binnenkort verkrijgbaar


Neuro-motor Immaturity:   http://www.inpp.org.uk/wp-content/Early-Years-and-NMD.pdf


Neuromotor Maturity:    http://www.teamaroundthechild.com/journal-pdfs/Reflexes.pdf


Neuromotor Maturity as an Indicator of developmental readiness:  http://www.inpp.org.uk/Neuro-motor-immaturity-paper-Report-By-SGB.pdf


Optolgie en primitieve reflex ontwikkeling:  Binnenkort verkrijgbaar


Fixatie disparatie en primitieve reflexen:   Binnenkort verkrijgbaar


Saccades en fixaties in relatie tot primitieve reflexen:    Binnenkort verkrijgbaar


Motoriek in relatie tot primitieve reflexen:  Binnenkort verkrijgbaar


Primaire reflexen wat zijn dat? :    Binnenkort verkrijgbaar


Primitieve reflexen in relatie tot het visueel functioneren:    Binnenkort verkrijgbaar


Posturale reflexen en motoriek:    Binnenkort verkrijgbaar

 

 

Terug naar infocentrum